İşletme Yönetim Kurulu Başkanı ve personelinin büyük bir özveri ile Yalova medya mensupları için hazırladığı, kahvaltı hem gözleri hem de karınları doyurdu.

Kahvaltı bitiminde günün anlam ve önemini belirten Çiçek; ‘’Sizler çok önemli bir misyonu, çok önemli bir görevi üstlenmiş durumdasınız. Bence bir ülkenin gelişmesinde, insanların en hızlı ve en doğru şekilde haber almasında, bilgilenmesinde vesile olan kişiler sizlersiniz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Gaziantepli Osmanlı Baklavaları olarak bizde senede bir gün bile olsa sizleri hatırlamak ve anmak istedik. Davetimize gelip bizleri onurlandığınız için teşekkür ederim, gününüz kutlu olsun.” Dedi.  

Çiçek, “Ülkem için yapabileceğim ne varsa hazırım”

Çiçek kahvaltı sonrası gazeteciler ile sohbet ederek soruları yanıtladı.

Konuşmasına, doğup büyüdüğü kentin kahramanlığından bahsederek başlayan Çiçek; ‘’6317 şehit vermiş Gaziantep’te doğdum. Şimdi ise elmas değerinde olan Yalova’da yaşıyorum. Bugün ülkem için, yapılacak ne varsa yapmaya hazırım.

Türkiye’ye bir faydam olacaksa, yapılacak olan yerli otomobil için form doldurarak 3 tane araç almak için form doldurdum. Pahalı bile olsa, sözümüzde durup 3 aracı şirket bünyesine katacağım’’ dedi.

Çiçek “Yalova bilinçli bir Kent”

Yalova’yı çok sevdiğini söyleyen Ahmet Çiçek;” Buradaki insanlar çok bilinçli. Nereden ne alınacağını biliyorlar. Gıda maddesi çok önemli bir konu, direk olarak insan sağlığını etkiliyor. Bizler çok dikkat ediyoruz, sizler de bu konulara dikkat edin. Olumlu veya olumsuz her şeyi Yalova’ya sizler aktarabiliyorsunuz” şeklinde konuşarak katılımlarından dolayı medya mensuplarına teşekkür etti.

Etkinlik, gazetecilerin fotoğraf çekimi ve Çiçek’in gazetecilere birer paket baklava hediye etmesi ile sonlandı.