Çiçek, Cuma günü kutlanacak olan Mübarek Kurban Bayramı öncesinde, tüketicileri uyardı.Kurban Bayramda evinize gelen misafirleri ağız tadıyla uğurlamak, Gaziantepli Osmanlı Baklavaları'nın görevidir diyen Çiçek, ‘Yalovalı müşterilerimiz gönül rahatlığıyla bayramda ağırladıkları misafirlerine Gaziantepli Osmanlı Baklavaları'ndan temin ettikleri çeşit çeşit fıstıklı baklavaları misafirlerine gönül rahatlığıyla ikram edebilirler. Biz müşterilerimiz için çeşit çeşit yapacağımız baklavalarımızla her bayram olduğu gibi bu bayramda damakları tatlandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Çiçek, ‘Ucuz baklava sağlığa zararlıdır’

Kurban Bayram öncesi vatandaşı merdiven altında ucuz üretilen baklavalara karşı uyaran Çiçek, ‘Ye yağlıyı, iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı, içme suyu yakarsa yaksın’ sözü Kurban Bayramı'nda geçerlidir.

Kurban Bayramı'nda eti yiyeceğiz, üzerine suyu içeceğiz, devamında baklavayı yiyeceğiz ama üzerine su içmeyeceğiz. Baklavanın ardından hemen suyu içersek, hamur olur, kilo yapar. Su içmezseniz enerji verir. Ben bu sözü, Gaziantepli Osmanlı Baklavalarının kalitesine güvendiğim için söylüyorum. Bilindik yerden, kaliteli baklava tercih edin. Bu sözün anlamı, kötü baklava yiyip, midenin yanması ve bozulması demek değil. Osmanlı Baklavacısı'ndan yediğimiz baklavanın ardından su içmeyeceğiz.Bunları neden söylüyorum? Vatandaşın nereden, ne yediğini iyi bilmesi gerekiyor. Vatandaşımız sağlığı için aldığı, baklavaya dikkat etmeli, ucuz  baklavayı asla evine sokmamalıdır’ ifadelerini kullandı.

"Gaziantep baklavası yemek için, Gaziantep'e gitmeye gerek yok"

Çalışma prensibi olarak, ‘Marka olmanın yolu kaliteden geçer’ şeklinde konuşanÇiçek, ‘Gaziantep'in meşhur olan baklavasını eksiksiz Gaziantep'e yakışır bir şekilde Yalova'da üretiyoruz. Yalova'da Osmanlı Baklavalarına uğrarsanız aynı tadı aynı lezzeti alırsınız. Baklavada iddialıyız veher türlü teminatını veriyoruz’ dedi.

Çiçek konuşmasını sonlandırırken,‘Tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ülkemiz için, milletimiz için, tüm İslam Alemi için, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah nice nice bayramlara çıkalım hep beraber" sözleriyle tüm Müslümanların Kurban  Bayramını kutlayarak konuşmasını tamamladı. Haber: Sezgin Altınel