Yenilenen Cinetime Özdilek Yalova sinema ile ilgili bilgi vermek üzere; Cinetime Sinemaları Müdür Yunus Erdem, Cinetime Özdilek Yalova Müdür Yardımcısı Temur Hatip, Özdilek Yalova AVM İşletme Müdür Yardımcısı Abrek Canpolat Öz ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Burcu Gücen basın mensupları ile bir araya geldi. Yöneticiler, Cinetime Sinemaları ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.  

    Son teknoloji sinema kalitesini modern dekorasyonuyla birleştiren Cinetime Özdilek Yalova, misafirlerine konforu ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Cinetime Özdilek Yalova, geniş fuaye alanı ve şık salonlarıyla misafirlerinden büyük beğeni topluyor. Salonları geniş, ferah ve her salonda farklı renk koltuk seçimi ev konforunu sunuyor.

    Sinemaseverler, 7 ayrı salonda toplam 909 koltuk kapasitesi, 4 salonda 3D kalitesi ve her salonda engelliler için hazırlanmış alan ile Cinetime Özdilek Yalova sinema salonlarında film keyfini doyasıya yaşıyor.

     Cimetime Sinemaları Müdürü Yunus Erdem; “Engelliler için alan ayarlaması yaptık ve merdivenlere inebilecekleri bir platform da hazırladık. Cinetime Sinemaları, bugün Türkiye’nin 9 ayrı lokasyonunda, 8.010 koltuk kapasitesi ile hizmet vermektedir. Antalya, Bursa, Düzce, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Manisa Turgutlu, Uşak ve Yalova illerinde 39 adedi 3D sinema salonu olmak üzere toplam 73 adet sinema salonu ile yaklaşık 19 yıllık tecrübesini devam ettiriyor.

      Yalova Özdilek AVM, ev konforunda tasımı yapılan sinema salonları için sloganları da: Film İzlemenin Keyfi Cinetime Sinemaları’nda Yaşanır

      Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) arasında "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında iş birliği yapılarak Türkiye´de sinemaya gitme imkânı bulamayan öğrenciler sinemayla buluşturuyoruz.

Yapılan protokol ile 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerimizin sinema salonlarında ücretsiz film seyretme olanağı bulacak. 2959 öğrenci, 01 Ekim-21 Aralık tarihleri arasında hafta içi Özdilek Cinetime’da Bakanlıkça uygun görülen sinema filmlerini izleyebilecekler.

Haber/ Fotoğraf: Yasemen Yeter