Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü, pandemi sürecinde sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışmalarda dereceye giren 80 öğrenciye ödüllerini salgın kurallarına uyarak dağıttı.

Sanal yarışmalar

Altınova Olimpik Özel Sporcular Spor Kulübü; COVID-19 salgını sürecinde çocukların eğitim sürecinde aktif tutmak, doğa, sanat, spor alanlarında merak ve ilgi uyandırmak ve biraz da gönüllerini almak adına sanal ortamlarda çeşitli yarışmalar düzenledi. Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödülleri de salgın kurallarına uyularak sahiplerine verildi.

“Sürekli iletişim halinde olduk”

Pandemi sürecinde çocuklarla sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden Altınova Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Erdem Coşkuner, “Bu süreçte sosyal medya araçlarıyla 80 öğrencimiz ile sürekli iletişim halinde olduk. Çocuklarımızın heyecanları ve mutlulukları bizlerin motivasyonunda önemli bir yere sahip. Kulüp Başkanlığı olarak, yarışmalara katılım gösteren çocuklarımıza ve ailelerine, bizlere destek olan Altınova Vakıfbank İlkokulu Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.

5 yıldır özel çocukların hizmetinde

5 yıllık bir kulüp olduklarını ancak bu kısa zamanda önemli başarılar elde edildiğini dile getiren Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulüp Başkanı Erdem Çoşkuner, “Zihinsel, mental ve otistik bireylerin spor organizasyonlarıyla, bedensel ve sosyal kazanımlarına katkıda bulunmayı amaçlayan spor kulübümüz, gönüllülük esasına dayalı sosyal bir organizasyondur” diye konuştu.