AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları ziyarette, Beyaz Ay Derneği Yalova Şube Başkanı Fatih Olgun ve dernekteki öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aydın, “Engelli bireyleri üretici konumuna ulaştırarak mutlu etmeliyiz”

Beyaz ay Derneği’nin özel çocukların kendi ürettikleri el emeği işlerini satarak, para kazanmalarına vesile olmasının herkese örnek olduğunu ve bu çalışmayı takdir ettiklerini belirten AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın, sosyal sorumluluk çalışmalarının toplumdaki farkındalık için büyük önem taşıdığını ve Sivil Toplum Kuruluşlarının vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında büyük bir boşluğu doldurduğunu kaydetti.

Özel çocuklar ve aileleriyle diyalog halinde olmanın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Aydın, “Engelli bireyleri eğitip, iş sahibi yaparak tüketici olmaktan kurtarmalı, üretici konumuna ulaştırarak mutlu etmeliyiz.  Bunu en güzel şekilde başaran başta Fatih Hocamız olmak üzere tüm hocalarımıza ve Beyaz Ay Derneği Yöneticilerimize teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.