“35 Yıllık meslek hayatımda kimseye kırıcı bir söz söylemedim”

Özel; “YABELTAŞ işletmelerinden biri olan Tatilpark’ta yaşanan bir konu hakkında kamuoyuna bir açıklama/bilgilendirme ihtiyacı hissediyorum.

Tatilpark’ta çalışan özel bir arkadaşımızla benim aramda geçtiği düşünülen ve gerçeği yansıtmayan diyaloglar bazı basın yayın organlarında yer almış. Arkadaşımızın de motive edeceği, onurunu kırıcı, onu üzücü bir takım sözler sarf ettiğim ile ilgili açıklamaların basında yer aldığını duyunca açıklama yapma gereksinimi istedim.

Arkadaşımızla herhangi bir şekilde karşılıklı olarak yapmış olduğu iş ile ilgili kendisini kırıcı, üzücü bir söz sarf etmediğimi kendisi de bilerek ifade ediyor. 12 yıldan beri bizim bünyemizde çalışan özel bir arkadaşımız. Bizlerin özel insanlara olan yaklaşımımız 35 yıllık iş hayatımızda da bugüne kadar hep örnek olmuştur. Onların toplumda kendi mesleklerini icra edebilmeleri, kendilerini geliştirmeleri konusunda gerek şirket bazında gerekse şirket dışında aldığım sorumluluklarla destek olmuşumdur.

Bu konu ile ilgili olarak bu arkadaşımızın görevinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Benim göreve geldiğim gün kendisi hangi pozisyonda yer alıyorsa aynı işinde devam ediyor. Onların verimliliğini arttırabilmek adına yönetim olarak çalışmalar yapıyoruz. Özel insanlarımızı topluma kazandırmak adına çalışmalarımız artarak devam edecek. Kamuoyunun bilgilerine sunarım.