Özel Yalova Hastanesi’nde, Gold Doğum Paketi hizmeti ile, anne ve babalar doğum hazırlıkları telaşı yaşamayacak

 

Özel Yalova Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde hizmete giren Gold Doğum Paketi ile doğum öncesi, doğum ve sonrasında ayrıcalıklar sunularak, doğumun anne babalar açısından keyifli, unutulmaz bir deneyim olarak hatırlanması sağlanıyor. Annenin, doğum için hastaneye transferinin sağlanmasıyla başlayan hizmet, anne ve bebeğinin kalacağı odanın detaylı süslenmesi ile devam ediyor.

Anneye verilen kuaförlük hizmeti ile birlikte, anne ve bebeği ziyarete gelen ziyaretçilerine ikram edilecek bebeğin ismini taşıyan bebek şekerleri, bebek kurabiyeleri, kutlama pastası ve özel sunum eşliğinde, loğusa şerbeti aile bireylerinin ve ziyaretçilerin ağzını tatlandıracak.

Doğum sonrasında, hastanede bulunan süre boyunca yönlendirilen yardımcı personelle anne ve bebeğin bakımı kolaylaştırılacak. Doğum koçu tarafından anneye verilen eğitim ise, anneliğe ilk adımı hazırlıyacak. Doğum koçluğu hizmeti, anne ve bebek evine gittikten sonra da devam edecek. Doğumdan sonra ilk bir hafta ,yenidoğan ev ziyaretleri yapılacak.  

Gold Doğum paketi içerisinde yer alan, Doğum Fotoğrafçılığı hizmeti ile doğum öncesi oda çekimleri, anne-baba ve aile büyüklerinin heyecanı, doğum anı, bebeğin anne ile ilk karşılaşması, ilk muayene, ilk emzirme, aile portre çekimlerinin yapılarak albümde ve dijital ortamda teslim edilecek.

Doğumdan sonra annenin eve transferi gerçekleştirilecek ve annenin terapi masajı, Dermoklinik Estetik Merkezi tarafından ücretsiz yapılıcak.

Özel Yalova Hastanesi, doğumunda fark yaratmak isteyen anne babaları bu tatlı telaşında, Gold Doğum Paketi ayrıcalığı ile yalnız bırakmayacak.