Özel açıklamasında, “Yalova’da 11 yıldır arazi olan ise iktidar partisidir. Temel Coşkun’a soruyoruz, rutin ödenekleri açıklayarak vekilcilik oynayan Temel Coşkun Yalova’nın kamu yatırımlarından aldığı paydan haberin var mı? Yalova’daki işsizlik sorunundan haberin var mı? “ diye sordu.

Özel, “Temel Coşkun şunu iyi bilsin ki, CHP Milletvekilimiz, Muharrem İnce 11 yıldır arazide, adım adım köyleri, ilçeleri, mahalleleri gezdi, hemşerilerimizle birlikte oldu. Şimdi ise, hem köy köy, ilçe ilçe Yalova’yı, il il Türkiye’yi, kent kent dünyayı dolaşıyor” dedi.

 

CHP İl Başkanı Özcan Özel, AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un Kurban Bayramı sonrasında yaptığı açıklamada “Köylerde ve ilçelerde bizden başka siyasetçiyi arazide göremedik. Bu şu anlama geliyor; birileri ya siyasetten ümidini kesti, tamamen bu yükü bize bıraktı, ya da memleket zaten iyiye gidiyor diyip, bizim yapacak bir şeyimiz yok diyor” sözlerine yanıt vererek  “Yalova’da İktidar 11 Yıldır Arazi” dedi

Özel,“Temel Coşkun şunu iyi bilsin ki, CHP ve Milletvekilimiz, Grup Başkanvekilimiz Muharrem İnce 11 yıldır arazide, adım adım köyleri, ilçeleri, mahalleleri gezdi, hemşerilerimizle birlikte oldu. Şimdi ise, hem köy köy, ilçe ilçe Yalova’yı, il il Türkiye’yi, kent kent dünyayı dolaşıyor.Yalova’da 11 yıldır arazi olan ise iktidar partisidir. Temel Coşkun’a soruyoruz, rutin ödenekleri açıklayarak vekilcilik oynayan Temel Coşkun Yalova’nın kamu yatırımlarından aldığı paydan haberin var mı? Yalova’daki işsizlik sorunundan haberin var mı? Yalova’nın sorunları karşısında arazi olan iktidar temsilcisinin gittiği hangi köylerden kovdular seni? “ dedi             

 

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un,  Yalova dışında başka illere, dünyanın başka kentlerine konuşma yapmak için davet edilmememin ezikliğini yaşadığını öne süren Özel, ‘‘Sayın Coşkun, Yoksa muhalefeti arazide göremedim diyerek icraatta, kamu yatırımlarında,  arazi olmanın üstünü mü örtmek istiyorsun?  Yerel seçimlerde Yalova’yı ihmal eden, kamu yatırımlarından mahrum eden, Yalova’nın sorunlarını görmezden gelen AKP’nin Yalova’da “temel”lerini yıkacağız.” dedi.