Yürüyen Köşk Cafe de, gerçekleştirdiğim ziyaretten çok mutlu ve memnun olarak ayrıldığımı özellikle belirtmek isterim.

25 yıllık meslek hayatımda hep ilkeleri, duruşu ve dokunuşlarıyla başarıya götüren Celal Özel’i bu önemli göreve layık görenleri de tebrik ediyorum.

Yaklaşık iki saat yaptığım görüşmede, Sn. Özel’in, imkansız denilenleri başardığını, duruş ve çizgisinden hiçbir zaman ödün vermediğini, borç batağına bulunan YABELTAŞ  ve HİZMET A.Ş.’yi en kısa süre içinde düzlüğü çıkaracağı kanısındayım.

Yalova Belediyesi bünyesinde ki YABELTAŞ  ve HİZMET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine layık görülmesini bir onur olarak kabul eden Sn. Özel’in, her iki şirketle Yalova’ya akıllarda kalacak hizmetler yapacağını, heyecanından, düşüncelerinden okuduğumu da siz değerli okuyucularımın bilmesini istedim.

Layık görülen görev için ‘EVET’ diyen Sn. Özel’e, Yalova insanının sahip çıkması, böylesi önemli bir değerin her zaman yanında olmasını önemle arz ediyorum.

Yalova’da yaşayan her bireyin, bu kentin başarılı idarecileri durumunda ki seçilmiş ve atanmışlarının yaptıkları güzel hizmetlerden faydalanmaları tek temennim…

Celal Özel gibi bir değer Yalova’ya hayırlı olsun.