Eşi Aynur Özatabak, oğlu Yusuf Berke Özatabak, kızları Beyza ve Dila Özatabak ile ilk defa medyanın karşısına birlikte çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, evinde ki huzuru, mutluluğu aile kavramını medya mensuplarıyla paylaştı.

  Oldukça samimi bir ortamda geçen Öztabak Ailesi ile buluşmada, Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak’ın siyaset dışında, aile bireyleriyle olan diyalogları hakkında bilgiler edinildi.

  İlk olarak, Yalova’ya yerleştiği 1987 yılından bu yana, Yalova Kurtköy’den evlendiği eşi Aynur Öztabak ile kurduğu yuvadan sözlerine başlayan Yusuf Ziya Öztabak, iş kariyeri başta olmak üzere geçmişi hakkında medya mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu.

 Öztabak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, 2004-2009 Yalova Belediye Meclis Üyeliği, 2014-2019 yılları arasında il başkanlığı döneminde, yapılan hizmetlerini anlattı.

  Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Öztabak, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın Yalova’da başarısız bir 5 yıl geçirdiğini, 31 Mart 2019 Mahalli Seçimleri’nde Yalova Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yapmayı hedeflediği projeleri, kendisine yapılan FETÖ’cü yakıştırmalarını, 31 Mart Mahalli Seçimleri’nde listesinde yer verdiği Belediye Meclis Üyeleri hakkında sorulan soruları yanıtladı.

 Yaklaşık 2 saat süren buluşmada yaptığı ev sahipliğiyle Yalova’da bir ilki gerçekleştiren Öztabak, Yalova’yı sevdiğini, bu kent için, gelecek nesil için AK Parti iktidarı döneminde kentin vizyonunu değiştirecek hizmetler için gece-gündüz demeden hizmet heyecanı Yalova Belediye Başkanlığına talip olduğunu dile getirdi.