AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Yöneticileri ve İlçe Başkan ve Yöneticileri ile birlikte AK Parti Yalova Teşkilatı geleneksel hale getirdiği, her bayram Yalova’nın tüm ilçelerini, beldelerini, köylerini gezerek bayramlaşmasını Kurban Bayramında da gerçekleştirdi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da sahada sadece AK Parti vardı.

Bayramın birinci günü resmi bayramlaşma ve merkez gezileri ile bitiren AK Parti Yalova Teşkilatı, bayramın ikinci gününde Teşkilat içi bayramlaşma programı ile başladı. Önceki İl Başkanların, milletvekilleri, yöneticiler ve AK Parti’ye gönül vermiş herkes teşkilat içi bayramlaşmadaydı. Coşkulu ve içten bir havada geçen bayramlaşma programı yaklaşık üç saat sürdü.

Bayramlaşma sonrası Armutlu İlçesine geçen AK Parti Yalova Teşkilatı, Armutlu’da gezilmedik yer bırakmadı. Armutlu’nun Kapaklı Köyü’nden başlayarak, Mecidiye, Hayriye, Selimiye ve Fıstıklı köylerini gezdikten sonra merkez esnafı ve kahveleri gezen AK Parti Teşkilatı, Armutlu İlçe Başkanı İbrahim Dönertaş, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve yöneticiler ile birlikte herkesin bayramını kutladılar. Vatandaşın sıcak ve samimi tavrı AK Parti Teşkilatını mutlu etti.

Bayramın üçüncü günü de bayramlaşmalara devam eden AK Parti Teşkilatı bu sefer Termal, Çınarcık ve Merkez’i gezdi. İlk olarak Termal ile başlayan program, buradaki Yenimahalle, Üvezpınar, Gökçedere ve Akköy’e gidilerek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştılar. Termal İlçe Başkanı Kerem Eser’in katılımı ile gerçekleştirilen programda AK Parti Teşkilatı gerekli yerlerdeki sıkıntıları dinlendi ve ilgili sıkıntılar hakkında halka bilgilendirmeler de bulundu. Termal sonrasında Çınarcık’a geçen heyet merkezde bulunan esnaf ve kahveleri gezerek vatandaşın bayramını kutlarken, yeni yapılan yollardan dolayı halk tarafından teşekkür aldılar. Son olarak Yalova Merkez esnafları ve kahveleri gezilerek, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ile birlikte vatandaşın bayramı kutlandı.

Bayramın son gününü Çiftlikköy ve Altınova’ya ayıran AK Parti Yalova Teşkilatı Çiftlikköy’de bulunan, Gacık, Laledere, Dereköy, Kılıç, İlyasköy, Çukurköy, Burhaniye ve ilçe merkezi gezildi. Gidilen yerlerde her kahveye ve esnafa uğrayarak bayramları tebrik edildi. Altınova’da da tüm esnaf ve kahve gezilirken Subaşı’ya da giden heyet burada da aynı hızla tüm vatandaşlarla buluştu, bayramlarını kutladı.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehliva; “ Bu parti öylesine kurulan bir parti değil bunu herkesin anlaması gerekiyor artık. Bundan on üç yıl önce kurulduğunda hedefleri çok yüksek ve inanmış insanların alın terleri ile kurulmuş bir parti. O zaman nasıl çalışıyorsak şimdi de aynı şekilde çalışıyoruz. Her zaman tüm köylerimize gidiyor, oradaki vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Sanıyorlar ki sadece bayramlarda gidiyoruz. Öyle bir durum yok, bizler her zaman Yalova’yı karış karış gezip, vatandaşımızın sesini dinliyoruz, yarası varsa merhem olmaya çalışıyoruz. Onlarla birlikte de büyüyoruz. Bu bayramda da teşkilatımın her bir yöneticisi kendinden ödün vererek, bayramın her gününü bizlere aslında vatandaşlara ayırdı. Bu büyük bir özveri ve inanç isteyen bir nokta, kimse bunu göz ardı etmesin, etmemelide. Ayrıca her gezdiğimiz yerde aynı tepki ile karşılaşıyoruz; “ Sizden başkası gelmiyor zaten.” Bunu biz değil vatandaş söylüyor. Bu ne demek biliyor musun, çalışmalarımızın emeğini aldığımızın göstergesi yani halkımızın gönlüne girdiğimizin göstergesi. Bu yeter mi? Tabi ki yetmez, yaptıklarımızın üzerine daha da koyarak ilerleyeceğiz. Halkımız takdir ederse de bu seçimlerde Yalova’da her yeri AK Belediyecilik ile tanıştıracağız.” Dedi.