Safran Köyü’nde Cenazeye Katıldı
     Önceki dönemlerde görev yapmış il genel meclis üyesi Şaban Balyaka’nın eniştesinin vefatı üzerine safran köyüne giderek cenazeye katıldı. Büyük katılımın gerçekleştiği cenazede AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve il yöneticileri de yer aldı. Cenaze namazından sonra safran köyünün vatandaşları ile sohbet edilerek, AK Parti hükümetinin başlattığı barış süreci üzerine bilgilendirme yapıldı.
         Yalova Tut Elimden Derneği’nin Fidan Dikimi Programındaydık
Safran Köyünden hemen sonra Kabaklı’ya geçen AK Parti heyeti, Yalova Tut Elimden Derneği’nin gerçekleştirdiği fidan dikimi programına katıldı. Engelli dostlarımızla birlikte fidan diken AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, bol bol fotoğraf çektirerek, genç dostlarla birlikte vakit geçirdi. Fidan dikiminden hemen sonra ufak bir piknik düzenleyen Tut Elimden Derneği, burada AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan gençlere top dağıttı. Şenlik havasında geçen günden, hatıra fotoğrafı çektirdiler.
AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan; “ Hayata her zaman olumlu bakmak lazım, bu dünya nice mucizelere tanık oldu. Yeter ki umutsuzluğa kapılmayalım, yeter ki yaşama sevincimizi yitirmeyelim, yeter ki kimseyi ötekileştirmeyelim. Bugün burada dikkat etmenizi istediğim bir nokta var, bu genç dostlarımız gelece çok büyük bir yatırım yaptılar, engellerimizi kaldırdılar. Dünyanın yeni akciğerleri oldular. Herkese örnek oldular. Ne mutlu ki yaşamlarına ve yaşamlarımıza katkı sağladılar.” Dedi.
Yalova Yeni Düğün Salonuna Kavuştu
        Tigem birinci kapıda Anatolia Düğün Salonu’nun açılışı yapıldı. Yapılan açılışa AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz ve AK Parti İl yönetim Kurulu üyeleri katıldı.1200 kişi kapasiteli olan düğün salonu sade ve güzel bir açılışla hizmete girdi.