Mustafa Pehlivan; "2013 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni bir yıl demek, bizler için yeni hizmetler ve yeni projeler demektir. Bu yolda inşallah 2013 yılında da, tıpkı 2012’de olduğu gibi şehrimiz ve hemşerilerimiz adına yeni hizmet ve projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

2012 yılının son gününde insanları çeşitli eğlencelerle bir yılın yorgunluğunu atmaya çalışırken, boş durmadıklarını belirten Pehlivan; “Herkes eğlenirken vazife başında bizlere hizmet etmeye çalışan taksicilerimizi, belediye zabıta memurlarımızı ve merkez karakolunda görev yapan emniyet mensuplarının yeni yıllarını kutladık ve kendilerine Yalova halkı adına teşekkürlerimizi sunduk. Daha sonra Özden Mahallesi'nde şehrimizin en yaşlılarından olan Puli Oruç nenemizi ziyaret ettik. Yine aynı akşam iki adet hasta vatandaşımızın evini ziyaret ettikten sonra ailelerimizle beraber şehrimizin restoranlarında eğlenen vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutlamak amacıyla birkaç eğlence mekanına uğradık” dedi.

Bu şehirde yaşayan herkesin halini hatırını sormakla mükellef olduklarını belirten Pehlivan; “  Bu şehirde yaşayan herkes bizlerden bir şeyler beklemektedir. Bu arada bazı kendini bilmez basın ve emek hırsızı paparazi ruhlu kişilerin yalan yanlış ve internetten aşırmış haberlerine maruz kalmak bizleri üzmüştür. Özellikle; “Mehmetçik nöbet başındayken eğlenenler” ifadesi beni ve ailemi derinden yaralamıştır. Ben bir asker babasıyım, o akşam nöbet tutan askerlerden birisi de benim oğlumdur.Bu duygular içerisinde tüm yurttaşlarımıza yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ediyorum" dedi.