TÜRFAD Yalova ile yapılan anlaşma Türkiye’de ilk

Başkan İbrahim İnce konu ile ilgili olarak; “Yalova Futbol camiasındaki herkes bu anlaşmadan faydalanabilecek. Yaklaşık 3 bin ile 5 bin kişi aralığında bir kitle bu anlaşmadan ekonomik katkı sağlayacak. Ülkenin ekonomisi ortada. STK’ların amacı, üyeler ile toplanıp yemek olmamalı. Birbirimize destek olunacak projeler üretmektir’’

İnce, ‘’Çoğumuzun aracı var’’  

‘’Petrol Ofisi ile yapılan bu indirim anlaşmasından üyelerimizin faydalanması ekonomik anlamda bir destek sağlar. Bu anlaşmadan sonra Genel Merkez ile de konuştum. Pandemi dönemi hafiflediğinde, Türkiye genelinde 29 ilde anlaşma sağlanacak. Bu konuda Yalova adına öncü olmak beni de çok mutlu etti. Şimdiden %6 ile 7 arası indirim tüm futbol camiasına hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Sistem nasıl kurulacak?

Filo Satış Yöneticisi Mehmet Beycan Alptekin sistemin nasıl ilerleyeceğini şu sözler ile anlattı; “Türkiye’nin her yerinden yakıt alabilmeniz için sizlerle görüşme yapmak istedik. Bu görüşme neticesinde üyelerin kullanmış olduğu araçlara iki tip halka ya da kart sistemi kullanarak, kredi kartına otomatik olarak bağlıyoruz. Mail adreslerine gelecek olan link ile kredi kartınızı tanımlıyorsunuz ve sizlere verilecek olan cihazları araçlarınıza taktırdıktan sonra sistemi aktif hale getirebiliyorsunuz.

Türkiye’de 1800 adet istasyonumuz var. Bütün hepsinden yakıt alımı yapılabiliyor. Yakıt alımı sırasından arabadan inmeye gerek kalmadan ve ödeme yapmadan, kartı göstererek işlemi tamamlıyorsunuz. Daha sonrasında, sistem üzerinden yakıt aldığınız görüldüğü için, otomatik olarak ıskonto düşülmüş tutar, kredi kartınızdan tahsil ediliyor.

Her 15 günde bir, ayda 2 kere faturalandırma yapılıyor. Faturalar e-fatura üzerinden mail adreslerine gönderilecek.” Dedi.

TURFAD Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce ile protokol imzalayan Mehmet Beycan Alptekin, “Bu işbirliği bizler içinde çok önemli. Böyle bir konuda öncü olduğundan ötürü TÜFAD Yalova Şube Başkan İbrahim İnce’ye teşekkür ediyorum.” Dedi.