İlk olarak, Yalova Valisi Muammer Erol’un da katılım gösterdiği Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un ev sahipliği yaptığı kahvaltılı basın toplantısına katılan Polat ve Korkmaz, ilk ziyareti AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a yaptılar.

Yalova’da 1 Milyon TL’nin akıbete hakkında Polat ve Korkmaz’ı soru yağmuruna tutan Bağatar, bu olaydan duyduğu rahatsızlığı da net bir şekilde ifade etti.

Bağatar, ‘’1 Milyon TL’nin biz de takipçisi olacağız’’

Bir siyasi parti, bir spor kulübü ve bir belediyeye bağış olarak verildiği iddialarına, ‘’Benim İl Başkanı olduğum Yalova AK Parti’de asla böyle bir bağış alınmamıştır. AK Partili Belediye Meclis Üyelerimiz Grup Kararıyla Mecliste oylarını kullanmaktadırlar. Benim ve partimin para ile asla işi olmaz. İl Başkanı olduğum gün, bunu gerek yönetim kurulu üyelerime gerekse de Yalova Belediyesi ve İl Genel Meclis Üyelerime net bir şekilde anlattım. 1 Milyon TL’nin biz de takipçisi olacağız. Yapanın yanına kar kalmamalı’’ şeklinde görüşlerini açıkladı.

Polat ve Korkmaz, Opr. Dr. İlyas Şahin’e ‘’hayırlı olsun’’ dediler

Polat ve Korkmaz’ın ikinci ziyaretleri Atakent Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. İlyas Şahin ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Özcan Özmen oldu.

Atakent Hastanesi’nin kurulmasında ve bugünkü mevcut binada hizmet vermesinde büyük emeği bulunan Opr. Dr. İlyas Şahin, Polat ve Korkmaz’ın yaptığı ziyaretten bir hayli memnun kaldı.

Çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde, hastanenin eksiklerinin giderilmesi noktasında çalıştıklarını ifade eden Opr. Dr. İlyas Şahin’e yeni görevlerinde başarı dilekleri sunuldu.

Her zaman Özel Atakent Hastanesi’nin haber değeri taşıyan konularını yayınlarında yer verdiklerinin altını çizen Polat, ‘Eleştirilecek bir konuyu eleştirmek, onurlandırılacak bir hizmeti de taçlandırmak bizim görevimizdir. Geçmişte yaptığımız yayınlarla, her daim objektif olduk’ şeklinde konuştu.

Son durak, Karyağdı ofisinde çay keyfi oldu

Günün son ziyareti ise Çiftlikköy bir dönem önceki Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı’ya oldu. AK Parti Çiftlikköy bir dönem önceki İlçe Başkanı Ogün Şengün’ün de bulunduğu ziyarette, Yalova ve Çiftlikköy siyaseti hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.