Mel-Ay Medya Gurup Yönetim Kurulu Başkanı ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın bir ay önce TV YALOVA’da başladıkları programın konuğu AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar oldu. 
Yaklaşık 1 saat süren programda Polat ve Korkmaz’ın sorduğu onlarca soruyu cevaplayan Bağatar, Yalova Belediyesinin emin ellerde olduğunu söyledi. 
Yalova için hizmet atağı başlattıklarını söyleyen Başkan Bağatar, ‘Yalovalılar gördükleri hizmetleri seçim sandığında taçlandıracaktır.’ Dedi.
Yurt dışında gezmelerle belediye yönetilemez
Yalova Belediyesi’nin 2014-2020 arası çok kötü yönetildiğini söyleyen Başkan Bağatar, ‘’Yurt içi ve dışında gezmeleri ile belediye yönetilmez. Yalovalıların verdiği emanete sahip çıkılmayınca, Yalova Belediyesinin borç batağına saplandığına hepimiz şahit olduk. Geliri olan ama gelirleri doğru kullanılmadığı için borç batağına saplanan bir belediye teslim aldık. Başkanvekilimiz Mustafa Tutuk ve AK Parti Teşkilatı olarak hizmet aşkı ile Yalova’yı layık olduğu yere getireceğiz.

Bakanlarda Yalova için varız 
‘’Bakanlarımızı, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve il teşkilatlarımızla sık sık bire bir ziyaretlerle,  talep ve isteklerimizi iletiyoruz. Az önce Ankara’da Turizm Bakanlığından geldim. Yalova Termal ilçemizde yaklaşık 400 dönüm alan Turizm Tahsis Alanı oldu. Bu, Yalova’nın Batısının turizm altyapısı ile güçleneceği anlamına geliyor. 
Doğu yakasında yerleşmiş bir sanayi ve hayata geçmiş OSB’lerimiz var. Yüksek Teknoloji üreten, Çevre dostu, katma değeri yüksek ürünler üreten OSB’lerin olması için gayret sarf ediyoruz.’’ 

En büyük hayalim, Kentsel Dönüşümdür
Yalova’da en büyük hayaliniz nedir?’ sorusuna Bağatar, ‘Bizler belli süreler, il başkanı da, belediye başkanı da, Milletvekili de olsak, 4-5 yıl çok çabuk geçiyor. Önemli olan, bu makamlardayken yaşadığınız kente kalıcı eserler bırakmaktır. Benim ve Başkan Mustafa Tutuk’un en büyük hayali, Yalova’yı deprem geçirmiş tüm binaların yerine Kentsel Dönüşüm ile sağlam yeni yapılara kavuşturmaktır’’ 
Polat ve Kormaz’ın birçok sorusunu cevaplayan Bağatar, TV YALOVA stüdyolarında, ‘Polat ve Korkmaz ile Yalova Gündemi’ Programına konuk olmaktan büyük memnunluk duyduğunu dile getirdi. 
Yapılan çekimin ardından, toplu fotoğraf ile program sonlandı.