Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen "Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesinin" Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Yalova illerinde uygulanan alt projelerinin 2019 yılı Proje Yürütme Kurulu toplantısı 12 Eylül 2019 tarihinde, saat 10:00'da Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Akif Şenyürek, TAGEM yetkilisi Dr. İrfan GÜNGÖR, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü İlker Bektaş, Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Yalova illerinde yürütülen Proje Liderleri, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürleri, Koyun Keçi Yetiştirici Birlik Başkanları ve Proje Teknik Elemanlarından oluşan komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda 2019 yılı proje çalışmaları değerlendirilip, 2020 yılı planlamaları yapılmış olup, Bakanlık tarafından  İç Denetim Başkanlığınca yapılan incelemelerde tespit edilen proje bütçeleri ve denetim ile ilgili konular ele alındı.