Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yerleştirilen kedi evleri sokak hayvanlarının yeni yuvası olurken, bakımları da Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

  Tonami Meydanı ve çevresinde Ulaşım Hizmetleri tarafından kurulan kedi evlerinde barınan kedilerin bakımı Yalova Belediyesi Veteriner Hizmetleri İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Her iki müdürlük tarafından ortak olarak gerçekleştirilen proje meyvelerini de verdi. Kedi evlerinde doğum yapan kedilerin yavruları sağlık kontrolünden geçirilip ve aşıları yapıldıktan sonra kedi evlerine tekrardan bırakıldı.

   Belediye Müdürlükleri arasında bu tür ortak çalışmaların yapıldığını belirten Yetkililer; “Yapmış olduğumuz bu projeyle Tonami Meydanı ve çevresinde yaşayan kedilerimizin yaşam şartlarını daha kolaylaştırmak için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ortak bir çalışma gerçekleştirdi. Kedilerimiz böylelikle yeni yuvalarına kavuştular. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz düzenli olarak mamalarını veriyor ve aynı zamanda sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor”dediler.