Yalova Başmüdürlüğüne bağlı hizmet verdiği merkez, şube ve acenteler, 2019 yılında ilave şubelerle daha iyi hizmet verebilmek için vatandaşlara ulaşımda, insanların PTT ayağına gitmesiyle değil de PTT’nin insanların ayağına gitmesiyle işlerin kolaylaşmasını hedefliyor.

Yalova PTT Başmüdürü Elif Tan, “Çiftlikköy Sahili’nde bulunan merkezimizin çok fazla hizmet veriyor olması dolayısıyla kaymakamlık ve belediyenin yakınlarında, yolun üst bölgesinde de hizmet verebilmek adına Hükümet Konağı Şubemizi yakın zamanda hizmete açıyoruz. Çiftlikköy haricinde Altınova’da Sefa-Merve Kargo Şubesi’nde de bayramdan önce hizmete vermeye başladık. Kargo işlemleri yapılıyor. Önemli müşterimiz olan Sefa Merve Şirketi’nin ve tersanelerin kargolarını alıyoruz. Bu sayede kargoculuk anlamında Altınova’da büyük bir atılım yapmış olduk.

Yalova’da en önemli şubelerimizden biri olacak Üniversite Şubemizde de İnşallah yeni okul döneminde hizmete vermeyi planlıyoruz. Sağ olsun rektörümüzde çok destek oldu. Yalova’da öğrencilerin ihtiyacıydı bu. Kargo olsun para transferi olsun her işlemi öğrencilerimiz yapabilecek. İnşallah üniversitedeki şubemiz de çok güzel olacak” diye konuştu.

PTT ATM’leri yenilendi

Çınarcık İlçesi’ndeki Esenköy şubesini de yeni yerine taşıdıklarını belirten Tan, “Çınarcık’ın da Esenköy’ ün de turizm bölgesi olmasından dolayı yazın çok büyük işlem trafiği oluyor. Yeni bir şube ve aynı zamanda ATM’ye de çok ihtiyaç vardı. Biz de daha iyi hizmet verebilmek için yeni tip ATM hizmete verdik. Aynı zamanda Yalova, Çiftlikköy ve Çınarcık ATMlerimizde yeni tip ATM’lerle yenilendi. ATM’lerimiz tıpkı bir gişe personeli gibi iş yapıyor ve 7/24 hizmet veriyor. Hem yeni şubelerimiz hem de yeni ATM’lerimizle yenilenen PTT şubelerinde daha iyi hizmet vermek için biz de üzerimize düşen görevi çok şükür yerine getirmeye çalışıyoruz” diye ekledi.7