Mel-Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile Cemiyet Merkezinde bir araya gelen Hayal ve Tanrıverdi, Ramada Hotel’in açıldığı günden bu güne yaptığı hizmetler hakkında Polat’a bilgilendirmede bulundular.

Ramada Hotel’in hizmet kalitesinin, Yalovalılar tarafından bakış açısının değerlendirildiği buluşmada, düşünceler açık yüreklilikle anlattı.

Oldukça samimi geçen görüşmenin ardından Hayal ve Tanrıverdi, Ramada Hotel hakkında bilinmeyen birçok konuda ayıralar alırlarken, Yalova’ya kurumsal bir kimlik ile hizmet veren bu önemli yatırımın başarılı hizmetlerle anılması arzu edildi.

Yalova’da gazetecilik mesleğini layıkıyla yapan yayınlarla mutlak surette iletişim kurulması gerektiğinin altını çizen Polat, ‘Biz her güzel yapılan hizmeti yapan kurum ve kuruluşları onurlandırmayı biliriz. Gazetecinin görevi sadece olumsuzlukları gündeme getiren bir meslek değildir’ şeklinde düşüncelerini söyleyerek, ‘Ramada Hotel gibi yatırımlar Yalova’nın marka değerleridir’ dedi. Haber: Erden Sibel Türk