“Ramazan ayının tüm güzelliklerini, rahmetini, bereketini bir ay boyunca dolu dolu yaşadık. Her akşam farklı bir sofrada değerli hemşehrilerimiz ile ekmeği paylaştık. İftar sonrası ‘Şeffaf Oda’da yine hemşerilerimizle buluşup onları dinledik. Ramazan ayının o manevi hazzını birlikte hissettik. Rabbim Ramazan ayı boyunca tutulan oruçları yapılan ibadetleri kabul etsin. 
Kardeşliğimizi, yardımlaşmamızı, dayanışmamızı pekiştirerek bir ayı tamamladık. Çünkü Türk toplumu, tasada ve kıvançta ortak,birlikte üzülür, birlikte sevinir. Bayramlar 
dayanışmadır, bayramlar paylaşmaktır, bayramlar gönül almaktır, bayramlar kardeşliktir, bayramlar birlik ve beraberliktir. Bizlerde Ramazan Bayramını bu bilinçle idrak edeceğiz. 
Yalova Belediyesi olarak halkımızın bayramı sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için tatil süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tüm tedbirleri de almış bulunuyoruz. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince görev yaparak halkımızdan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edecekler.
Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın başta değerli hemşehrilerim olmak üzere yurdumuza ve tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”