Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Hayri Eren ile Yalova Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim elemanları Prof. Dr. Refik Alan, Yrd. Doç. Dr. Gül Yücel ve Öğr. Gör. Yusuf Evren Doğan’ın da katıldığı ziyarette Yalova Garden A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Okul tarafından Yalova Garden A.Ş‘nin amaç ve hedefleri hakkında ziyaretçilere bilgi verildi. Rektör Prof. Eruslu yaptığı konuşmada, Yalova Üniversitesi olarak bu girişimin her zaman destekçisi olduklarını, her türlü ortak projeye ve işbirliğine açık olduklarını belirtti.

  Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Hayri Eren ise üniversite olarak, Türkiye için çok önemli bir örnek olan bu oluşumun içinde yer almanın gerekliliğini vurguladı.

  Yalova Garden A.Ş.Yönetim Kurulu üyelerince alınan karar doğrultusunda Yalova Üniversitesi’nin de bu oluşumun içinde tahsis edilecek bir alanla somut olarak yerini alacağı belirtildi. Ziyaret nedeniyle düzenlenen yemekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Veli Döğüşçü ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Rıza Samast ile Şirket Mali Müşaviri Bülent Keaz da hazır bulundu.