Milliyetçi Hareket Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Fatih Şahin ve Başkan Yardımcısı Rıfat Elbir, gazetemizin Çiftlikköy’deki baskı tesislerini ziyaret ederek, Çiftlikköy Gazetesi ile www.manset. com.tr haber sitesinde Çiftlikköy ilçesi ve seçilmişleriyle ilgili yazılan haber ve yapılan yorumları değerlendirdiler.
  Elbir yaptığı konuşmada; “Çiftlikköy Gazetesi’nin objektif haber ve yorumları, Çiftlikköy ilçesinin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Çiftlikköy ilçemizde, doğruları araştırarak bulup, bunları yayınlamak her babayiğidin işi değildir.” Dedi. 
  Rıfat Elbir konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü;  “2009 yılından bu yana Çiftlikköy’e can veren, ilçenin, sesi, soluğu, nefesi olan Çiftlikköy Gazetesi, tüm halkımız tarafından büyük beğeniyle ve heyecanla takip edilen bir yayındır. 
  Çiftlikköy ilçesinin, gözü kulağı olan bu yayının ilçemize getirdiği, zenginliği hepimiz çok iyi görüyor ve biliyoruz. 
  Objektifliğini koruyarak, kamu yararı gözeterek yayınlarını aynı şevk ve heyecanla sürdürmeyi başaran ve bundan sonra ki zamanlarda da bu çalışmasını devam ettirme arzusunda olduğumuzu belirtmek isterim. Çiftlikköy Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat başta olmak üzere, tüm personelini tebrik ediyorum” dedi. Haber: Tülay Tezcan