Leyla Yağızel tarafından işletilen Data Ozalit Center’de hizmete giren Rove Geniş Format 3‘ü bir arada online katlamayla, mimarlık ve mühendislik alanında, ruhsat alımı yapılmadan önce, ev içi plan projelerinde fotokopi çekme de büyük kolaylık sağlıyor.

"Doğru zamanda doğru hizmeti vermek" ilkesiyle 20 yılı arkasında bırakan Yalova Data Özalit Center gerek yurt dışı gerek yurt içi gelişmeleri yakından takip ederek, daha iyi hizmet sunmak için hizmet ve makine yelpazesini genişleterek baskı kapasitesini müşterilerinin hayalleriyle sınırlı hale getiren bir işletme olarak dikkat çekiyor.

Sektöründe birçok ilke imza atan Data Özalit Center, günden güne gelişen makine parkuruyla, iş koşullarında bilinçli yapılandırmayla, kurumsal ve bireysel her türlü baskı işlere hızlı ve kaliteli çözümler sunuyor.

‘Önce Güven’ ilkesinden yola çıkarak, portföyüne güçlü ve kurumsal şirketleri ekleyen firma, iç ve dış mekan her türlü Dijital Baskı ürünlerinde kalite güven ve uygun fiyatlarıyla Yalova halkına hizmet vermeyi kendine ilke edinmiş bir kurum olarak yoluna devam ediyor.