Kadir Gecesi’nin duaların kabul olduğu bir gece olduğunu söyleyen Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz, ‘ Bu gecenin hürmetine İslam Âleminde akan kanın durmasını, yaşanan zulümlerin sona ermesini ve tüm Müslüman kardeşlerimizin huzura ermesini Rabbimden temenni ederim. İslam Alemi’nde akan bu kanın müsebbibi olan şer güçlerin bir an önce yapılan bu zulme son vermesini ve kanlı elini Müslümanların üzerinden çekmesi gerek’dedi.

   D-8 aktif hale gelmeden Orta Doğu’ daki sıkıntıların çözülmeyeceğini söyleyen Korkmaz, ‘Mısırda yaşanan darbe sonucu batıdaki şer güçler, kendi putlarını kendi elleriyle yiyor. Demokrasiyi ancak kendi köleleri işbaşındayken hazmeden bir toplum ancak darbeye darbe diyemez’dedi.

    Yüzde 51 ile gelmiş bir cumhurbaşkanını herkesin gözüne bakarak darbeyle deviren Sisi’ ye de seslenen Korkmaz, bu yapılanlardan bir an önce geri dönülmesini yoksa tarihin bu hatayı affetmeyeceğini söyledi.

    Tüm Müslümanların bu gece semaya ellerini açarak kardeşlerine dua etmesini isteyen Korkmaz, ‘Dua müminin silahıdır, zorda olan tüm kardeşlerimize dualarımızda yer ayırıp tüm İslam Âleminin kurtuluşu için dua edelim, Tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun’dedi