Teşvikiye’nin dolu dolu bir sezon geçirdiğini söyleyen Teşvikiye Pide Salonu İşletme Sahiplerinden Cemal Şahin, Ramazan Bayramı’nın son yıllara oranla daha kalabalık geçtiğini ve önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da 9 günlük bir tatil yaşanması halinde Teşvikiye Beldesi’nin tatilci akınına uğrayabileceğini vurguladı.

23 yıllık tecrübeleri ile Teşvikiye’nin göbeğinde bir marka olduklarını belirten Şahin, 15 kişilik profesyonel kadrolarıyla 40-50 kişilik gruplara da en iyi şekilde hizmet sunabildiklerinin altını çizdi.

Şahin, ”23 senedir hizmet veriyoruz”

Kurban Bayramı’nın 9 günlük bir tatil süresini kapsaması durumunda bundan hem kendilerinin hem de Teşvikiye’nin etkileneceğini belirten Şahin,“Teşvikiye Pide Salonu’muzu 5 ortak işletiyoruz. İşletmemizi 1996 yılında kurduk ve 23 senedir hizmet vermeye devam ediyoruz.

Ramazan bayramı ile beraber sezona çok güzel bir giriş yaptık. Bayramda Çınarcık ve Teşvikiye Bölgeleri en kalabalık dönemlerinden birini yaşadı. Bayram öncesi seçim ve üniversite sınavları işlerimizi biraz yavaşlatmıştı. Önümüzdeki bayramı ve sezonun geri kalan kısmını dolu dolu geçirmeyi hedefliyoruz. Eğer Kurban Bayramı 9 günlük bir tatil süresini kapsarsa bundan hem biz etkileneceğiz hem de Teşvikiye’nin turizmi etkilenecek” diye konuştu.

Şahin, ”Vatandaşlarımız ‘Kuşbaşı kaşar’pidemize hayran kalıyorlar”

Şahin,  “İşletmemize gelen ve bizleri tanıyan müşterilerimiz ‘Kuşbaşı kaşar’ isimli pidemize hayran kalıyorlar. Artık kuşbaşı kaşar pidemize kavurma da ekledik ve daha güzel bir tada ulaştık.

Her kesime hitap edebiliyoruz ama genellikle Arap vatandaşlarımız ızgara çeşidine yönelmeyi seçiyor” ifadelerini kullandı.

Şahin, ”40-50 kişilik grupları da ağırlayabiliyoruz”

 Kalabalık ekipleri en iyi şekilde ağırlayabildiklerini vurgulayan Şahin,“Bayramın bitmesiyle beraber sezonun da yavaş yavaş düşeceğini düşünüyoruz. Sezonun bitme zamanlarında gurbetçi vatandaşlarımız geliyor ve ayrı bir renk katıyor.

Yaz sezonunu tatilcilerle geçiriyoruz, kış sezonunu ise hem gurbetçilerimizle hem de Teşvikiye’ye spor müsabakalarına gelen ekiplerle geçiriyoruz. 15 kişilik profesyonel kadromuz ile her kesime hitap edebildiğimiz gibi 40-50 kişilik grupları da ağırlayabiliyoruz” dedi.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran