Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ardından Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun konuğu oldu. Başkan Salman’a eşi Dilek Salman, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve eşleri eşlik etti.

Salman’dan Gürkan’a 1927 yılı ‘Yürüyen Köşk’ fotoğrafı

  ‘Belediye Başkanlarımızı meclis üyelerimiz ile beraber ziyaret ettik’ diyen Salman, ’İlk ziyaretimizi Sultanlar Şehri Edirne’ye gerçekleştirdik. Değerli dostum Gürkan’a Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya mirası olan Yürüyen Köşk’ün 1927 yılındaki fotoğrafını takdim ettim. Belediye meclis üyelerimizle birlikte belediye personeline kolaylıklar diledik. Misafirperverliği için Gürkan’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim’ dedi.

Kesimoğlu ile anılar canlandı

  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaretinin ardından Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile buluştu. Salman, ’Mutlu insanlar kenti Kırklareli’ni ve Belediye Başkanı değerli dostum Kesimoğlu’nu meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Ellerinde çiçeklerle karşılayan Kesimoğlu’na 31 Mart yerel seçimlerinde 2. oy sayımında adliyede birlikte çekilmiş olduğumuz fotoğrafı hediye ettim. Misafirperverliği için Kesimoğlu’na ve tüm belediye çalışanları teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.