Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve beraberindeki Engelli Sivil Toplum Kuruluşları, Başkan Salman’a Yalova’da engelli bireylere sahip çıkması ve iş imkânları tanımasından dolayı teşekkür etti. Ziyarette özel insanlar, Başkan Salman’a eğitmenleriyle yaptıkları el işlerini hediye etti.

Özel insanlara sahip çıkılması gerektiğini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Salman; “Yalova Belediyesi olarak özel insanlarımıza elimizden geldiği kadar sahip çıkıyor ve iş imkânları sağlıyoruz. Sağlamış olduğumuz imkânlar doğrultusunda bu kardeşlerimiz günlük yaşantılarına diğer vatandaşlarımız gibi devam ederek hem kendi kazançlarını sağlıyorlar hem de kendi öz güvenlerini sağlamamış oluyorlar. Biz Yalova Belediyesi olarak ve ben Vefa Salman kimliğimle, bu özel insanlarımıza her zaman sahip çıkacağım” dedi.

Uysal’dan Başkan Salman’a Teşekkür

Yalova Belediyesi’nin Engelli bireylere sahip çıkmasından dolayı teşekkür eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal; “Yalova Belediyesi’nin ve şahsınızın engelli kardeşlerimize sahip çıkarak iş imkânları vermesini ve kendi kazançlarını kendilerinin sağlamasından dolayı teşekkür ederim. Sizlerin bu duyarlılığınızın, Yalova’da bulunan birçok işletmeye ve kurumlara örnek olmasını diliyorum” dedi.