Salon Paris Kuaför, hayallerinizdeki saçlara kavuşabilmeniz için etkisini aylar boyunca koruyan Brezilya fönünü, sizlere sunuyor.
     Fatih Caddesi Şefika Sokak No: 7/6’da hizmet vermekte olan Salon Paris Kuaför, uzman kadrosu ve dünyaca ünlü profesyonel saç ürünleriyle, bayanları baştan yaratıyor.
     Parlak ve bakımlı saçlara kısa sürede sahip olun, aylarca dümdüz saçların keyfini sürün
   Bayanlara, Nunaat Brezilya fönü bakım setini sunan Salon Paris Kuaför ’ün işletmecisi Uğur Yılmaz, ‘Sık çektirdiğiniz fönlerin olumsuz etkilerine veda ederek aylarca düz, parlak ve sağlıklı görünen saçlara sahip olacaksınız. Keratin ile beslenen saçlara uygulanan bakım ürünü sayesinde saç kökleriniz beslenerek, saçlarını nem ve ışıltı kazanacak. Parlak ve bakımlı saçlara kısa sürede sahip olun, aylarca dümdüz saçların keyfini sürün’ dedi.
      Salon Paris Kuaför'de saç bakım ürünleriyle uygulanan Brezilya fönü ile bayanların güzelliğine güzellik kattığını söyleyen Yılmaz, ‘Sağlıklı, parlak ve bakımlı saçların konforunu yaşamak için müşterilerimiz, saç bakım ürün setlerini bizden temin edebilirler’ dedi.
 
Parlak ve kaliteli saçlara sahip olmak, her kadının hayali
    Parlak ve kaliteli saçlara sahip olmak her kadının hayali olduğunu söyleyen Yılmaz, ‘Brezilya fönü ’nün yanı sıra kuaför salonumuzda, saç kesimi, saç boyaması, fön, sır ağda, manikür, pedikür, kaş, bıyık, kaynak, çıtçıt gibi her türlü kuaförlük hizmeti deneyimli personelimizle veriyoruz’ dedi.
            Kimse bizi tercih ettiği için pişman olmayacak
         Yılmaz,‘İşin uzman personeli ile profesyonel ve kaliteli çalışmayı ilke edindik. İstenilen her türlü saç tasarımını yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti için gereken titizliği gösteriyoruz. Bizim için aslolan,müşterilerimize uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmak ve müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşıyabilmek. Kimse bizi tercih ettiği için pişman olmayacak. Müşterilerimize ne kadar kaliteli hizmet verebilir ve memnun edebilirsek o kadar mutlu oluyoruz. Bu meslekte her zaman yenilikçi olmak gerekiyor. Her zevke hitap ederek, sihirli dokunuşlarla güzelliğinize güzellik katacağız’ şeklinde konuştu.
Haber Foto: Gamze Yüksel