İller Arası Tekvando Şampiyonasında ikinci olan Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, kazandığı kupayı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a getirdi.

“Büyük başarılar bekliyoruz”

7 il 210 sporcunun katıldığı turnuvada Kocaeli’nin ardında Yalova’yı temsilen ikinci olan Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, kazandığı kupayı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a getirdi. Azimle, disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Altınova Belediyespor Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, “Hepsi pırlanta gibi gençlerimiz büyük bir şevkle antrenmanlara devam ediyor. Ailelerimiz de bu çalışmalarımıza destek verip, bizlerle iç içe oluyor. Bu gençlerden büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral Türkiye derecesi alan ve Milli Takıma seçilen sporculara Altınova Belediye Meclisinin kararıyla burs verileceğini söyleyerek, “Gençler bizim için çok önemli. Sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz. Çok başarılı ve umut vadeden sporcularımız var. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Sizlere elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarette Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran da hazır bulundu.