İl dışından da gelen sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen Altınel Organizasyon ve Altınkale Satranç Spor Kulubü öncülüğündeki turnuvada kazanan sporcular belli oldu.

4 ayrı kategoride mücadele eden sporcular, yarıştıkları kategorilere göre ödüllendirildiler.

A Grubu’nun ödüllendirmesini yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Satranç Turnuvasına katılım gösteren tüm yarışmacılara, ailelerine, Satranç Federasyonu yetkililerine, hakemlerimize ve Mertur Tesislerine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılım gösterenlerin çok memnun kaldığı bu ilk Satranç Turnuvası’ndan Çiftlikköy alnın akıyla çıkmıştır. 2018 yılı içinde, 29 Ekim’de yapılacak 2. bir turnuva için Çiftlikköy Belediyesi olarak katkı sunacağız.Yine Mertur Tesislerinde birlikte olacağız. Yarışmada dereceye girenleri tebrik ediyorum’ dedi.


4 Kategori de yapılan Satranç Turnuvasında; 8 yaş ve altı kategorisinde1. Ömer Faruk Aslan, 2. Ömer Nasuh Özkaymak, 3. Ecrin Zeycan Şahin oldu. En küçük sporcu Ela Kamışoğlu, en iyi bayan sporcu Ecrin Zeynep Şahin ödüle layık görüldüler.

 

10 yaş ve altı kategoride; 1.’liği Erdem Cahit Karataş, 2.’liği Oğuz Kaan Mete, 3.’lüğü ise Ege Şahingör aldı.

12 yaş ve altı kategorisinde; 1.’liği Yılmaz Fatih Altunel, 2.’liği Emir Fehim Yöntem, 3.’lüğü ise Mustafa Erkan Demir aldı. 12 yaş ve altı kategorisinin en iyi bayan sporcusu Ekin Tunçel seçildi. 

A kategorisinde; 1. Eray Kılıç, 2.Yunus Ataş, 3. Ali Barkın Kara oldu. A kategorisinin en küçük sporcusu Yağız Kaan Erdoğmuş, en iyi bayan sporcusu Hafize Demirtaş oldu.

Haber: Erden Sibel Türk