Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ettiler. Ziyaretlere; Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Burak Kılıç ve Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf İlçe Müdürü Ufuk Kocatepe de eşlik ettiler.

Hüzünlü bayram

Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Oral, “Mescid-i Aksa’da yaşanan olaylardan dolayı bayrama buruk giriyoruz. Ramazan Bayram'ın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Salgından ve dünya üzerindeki Müslümanların yaşadığı acı olaylardan dolayı hüzünlü bir bayrama girildiğini ifade eden Altınova Kaymakamı Özyiğit, “Başta Mescid-i Aksa’da olmak üzere tüm Müslümanların acısının dinmesini bekliyoruz” diye konuştu.

“Minnet borcumuz var”

Kaymakam Özyiğit, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği ve dirliği için seve seve şehit ve gazi olan kardeşlerimize, onların ailelerine bizim her zaman bir minnet borcumuzun olduğunu söyledi.

Şehit Aileleri ile gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Oral da “Biz her zaman onların yanındayız, onların emrindeyiz. Bir sıkıntıları olduğunda, bir dertleri olduğunda ilk olarak yanlarında bizi bulacaklar. Bu açıdan şehit ve gazi ailelerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı düzenli olarak ziyaret etmekteyiz” dedi.

İlçe protokolü, ziyaretlerinde salgına yönelik kuralların titizlikle uyulması yönünde vatandaşları uyardılar.