Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit beraberinde; Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Burak Kılıç, Altınova İlçe Emniyet Amir Vekili Serkan Akpınar, Altınova İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Kocatepe, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran ile birlikte ilçede bulunan şehit yakınları, gaziler, hasta, engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

103 yaşındaki Halise Nine’ye ziyaret

Kaymakam Özyiğit programı kapsamında ilçenin en yaşlılarından olan 103 yaşındaki Halise Yılmaz’ı da evinde ziyaret etti. 103 yaşındaki Halise Nine ile sohbet eden Kaymakam Özyiğit, eski bayramlar ve Altınova’nın yıllar önceki durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getiren Halise Nine, Kaymakam Özyiğit’i yeniden evine gelmesi için davet etti.

“Baş taçlarımız”

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Oral, şehit yakınlarının ve gazilerin baş tacı olduğunu söyleyerek, “Devletimiz ve bizler; şehit yakınlarımızın, gazilerin, hasta, engelli ve yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Onlar bu ülkenin en önemli değerleridir” dedi.

“Her zaman yanındayız”

Altınova İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Kocatepe de dezavantajlı vatandaşların her zaman yanında olunduğunu, periyodik yardımların yapıldığını ve düzenli ziyaretlerle yerinde ihtiyaç tespitlerinin gerçekleştirildiğini söyledi.