Yalova merkeze bağlı Kirazlı Köyü, Güneş Sokak’ta ikamet eden Ceylan ailesi, 8 gündür şehre ulaşım sağlayamıyordu. Olumsuz hava şartları nedeniyle ekmek almaya bile gidemeyen Ceylan ailesinin sorununa belediye ekipleri yetişti. Kepçe ile küreme çalışmasıyla Güneş Sokak’ta yol açıldı. Yol küremenin ardından ekipler tuzlama çalışması yaptı.

Çaylar Şerife Hanımın Sobasından

Yalova Belediyesi’nin yakın ilgi ve alakasından dolayı Şerife Ceylan kendi elleriyle sobasında demlediği çayı görevli ekiplere ikram etti. Şerife hanımın yolu açıldı ama yaptığı örnek davranış tüm personelimizi yüreklerini ısıttı.

Şerife Ceylan; “Önceden kar bu kadar yağmıyordu. Yağsa da eriyordu. Bende birkaç gün bekledim kar erisin diye. Ayağımda platin olduğu için kara basmaya korkuyorum. Yolumuz 8 gündür kapalı bir şekilde duruyordu. Sayın belediye başkanımız halk ile çok iç içe onları görünce bende şansımı deneyim dedim. Bu sebeple sosyal medya üzerinden iletişime geçtim. Sağ olsunlar, kısa sürede yolumuz açıldı. İtfaiye ekiplerine ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.