Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Çiftlikköy’de gerçekleştirilecek olan projeleri inceledi.

Başkan Silpagar’a Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.

Kahvaltıda bir araya geldiler

Çiftlikköy Engelsiz Kafe’de düzenlenen kahvaltıda meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Silpagar,

Meclis üyelerine gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Daha sonra Çiftlikköy Sahil 1. etap tartan yürüyüş yolu istikametinde bulunan tarihi Kara Kilise’yi ziyaret ederek burada incelemelerde bulundular. Meclis üyeleri ile Sahil 2. Etap çalışmalarının olduğu bölgeyi ziyaret eden Başkan Silpagar, sahil bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Silpagar, “İlk yaptığımız iş sahili halkımıza açmak”

Başkan Silpagar, “Bizler göreve geldiğimiz günlerde ilk yaptığımız iş sahili halkımızın kullanımına açıp ışıklandırmalar, tartan pistler, bisiklet yolları ve engelsiz kafe gibi hizmetler yapmak oldu.

Şimdi sahilimizin 2. Etabını da nasip olursa birçok sosyal donatı alanları ile birlikte çok kısa bir süre içerisinde tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine açacağız. Adım 1071 Yürüyüş Yolu olarak isimlendirdiğimiz bu projemiz şimdiden tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

Soygüzel, “Silpagar ile ivme kazanacak”

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, “Çiftlikköy ilçesi, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile birlikte ivme kazanarak yükselişini sürdürüyor.” İfadelerini kullanarak, Çiftlikköy’ün Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile birlikte ivme kazanarak Yalova’nın yükselen yıldızı ve modern bir şehirleşme altyapısına kavuştuğunu ve gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini söyledi.