Kahvaltıya, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir ile çok sayıda esnaf katıldı.

Etkinliğe yoğun katılım oldu

Başkan Vekili Tutuk, Muğlim Bağatar ve Mustafa Kandemir’in yapımı devam eden projeler ile ileride yapılması planlanan projeler hakkında esnaflara bilgi verdiği kahvaltıda, esnaflar yapılan icraatlerden, özellikle Ezgi Sokaktaki sorunların giderilmesinden duydukları memnuniyeti aktardılar. Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Engin Arı, samimi bir sohbet ortamında yapılan kahvaltının ardından kendisini kırmayarak kahvaltıya katılan; Mustafa Tutuk, Muğlim Bağatar ve Mustafa Kandemir başta olmak üzere tüm konuklara teşekkürlerini sundu.

Tutuk, “Yatırımlarımız devam edecek”

Kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Birlik beraberliğimiz daim olsun. Bizim için esnaf önemli. 30 yıldır yapılmayan bu sokağın yapılmaması bir eksiklikti. Biz de bu eksikliği vatandaşımızın, esnafımızın sesine kulak vererek giderdik. Bu tarz yatırımlarımız devam edecek. Her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  

Bağatar ve Kandemir’den Tutuk’a teşekkür

Tutuk’un ardından organizasyon için dernek yönetimine teşekkür eden Mustafa Kandemir, “Ben 5 dönemdir muhtarlık yapıyorum. 3 dönemdir toplantılarımızdaki birinci maddem Ezgi Sokak oldu. Mustafa Başkanımıza da bu durumu anlattım. Bazı badireler atlattık ama sonunda başardık. Burası güzel bir sokak oldu. Belediye yönetimine ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Etkinlik için teşekkürlerini sunan Muğlim Bağatar da “Mustafa Başkanımız çalışıyor. Yalova’nın dört bir yanını sokak sokak dolaşıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.