AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Eylül Ayı İl Danışma Meclisi toplantısında, "Sosyal medya ve basın üzerinden tartışmayın. Teşkilata zarar verirsiniz " dedi. Bu sözler Ak Partili eski belediye başkanları Yakup Koçal ve Barbaros Binicioğlu'na bir gönderme olarak algılandı.


AK Parti Yalova Teşkilatı Eylül ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova İl Teşkilat üyeleri, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti ilçe ve belde teşkilat başkanları ve AK Parti gönüllüleri katıldı.

 

 Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel yoğun programından dolayı katılamadı. Toplantı da kürsüye gelerek bir konuşma yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak parti mensuplarının bir birleriyle basın önünde ve sosyal medya aracılığı ile tartışmalarını değinerek “Sosyal medya ve basın üzerinden tartışmayın. Teşkilata zarar verirsiniz " dedi.

Parti mensuplarının söyleyecekleri şeyleri bir birleri ile karşılıklı konuşmaları gerektiğini ve bu sayede partiye de zarar vermeyeceklerini vurgulayan Öztabak, “Teşkilatlarımız 15 Temmuz sonrasında çalışmalarını sürdürdü sürdürmeye de devam edecek. Hiç bir zaman teşkilatlarımızın yavaşlaması söz konusu olmayacak. Tüm teşkilatlarımız il merkezi ve ilçelerde yapması gerekenleri kesintisiz yapacaklar. Bu çalışmalara devam edeceğiz ki 2019 yılındaki seçim başta olmak üzere bütün seçimlerde AK Parti olarak yine zaferden zafere koşalım. Bu ülke AK Parti döneminde, AK Parti teşkilatlarının çalışmalarının bir ürünü olarak hızla büyüdü. Bunu hep birlikte yaşıyor, görüyoruz. 15 Temmuz'da da memleketimizin yeniden kurtuluşunu hep birlikte yaşadık. Ülkemizin dünyanın muasır medeniyetleri arasında yer almasını sağlamak da bizlerin eseri olacaktır. Yeter ki biz bulunduğumuz makamın, bulunduğumuz siyasi makamın gereklerini yapalım. Birbirimize çelme takmayalım. Koşumuzda yarış yapalım. Birbirimizi engellemek değil, motive ederek, destek olarak hep birlikte AK Parti bayrağını daha yükseklere taşıyalım. AK Partinin kaybetmesinde şu andaki yönetimlerin , şu andaki belediye başkanlarının, şu anda ki milletvekilimizin, şu andaki meclis üyelerimizin başarısız olmasının hiç kimseye bir faydası olmaz. Bizler bayrağı daha yükseklere taşıma gayreti içerisinde olalım. Yerdeki bir bayrağı kaldırıp zirveye çıkartmak daha zordur. O nedenle tüm teşkilatlarımızın özellikle önümüzdeki dönemde çok daha duyarlı olması lazımdır.  Birbirimize destek olarak, hatalarımızı dürüstçe, doğru bir şekilde söyleyelim. Ama bunu sosyal medya veya basın yoluyla yapmayalım. Herkes bir biri ile görüşüp hatalarını söyleyebilir. Eğer siz bunu sağlayamıyorsanız biz bunu sağlarız. Bu şekilde teşkilatlarımızın motivasyonunu arttırabiliriz. Bizim bir birimize yapacağımız kötülüğün AK Parti'ye, ilimize ve ülkemize zararı olacaktır. Sadece rakip partilerin ve onların kötü yönetimlerinin yeniden iş başına gelmesini sağlarız.  Biz çok çalışıp bir birimize destek olacağız. Birbirimizi yıpratmadan görev sürelerimiz boyunca yardımcı olacağız

15 Temmuz darbe girişimi ülkemizi parçalamak, bölmek, ülkemizin Ak Parti hükümetleri sırasındaki hızlı yükselişini durdurabilmek için Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve onun işbirlikçisi ülkeler tarafından kurulmuş bir tuzaktı. Cumhurbaşkanımızı ve hükümetimizi dize getirmek istediler. Ordu içerisinde odaklanmış terör örgütü üyelerinin bu kalkışması milletimizin sağduyusu sayesinde engellendi. Halkımızın dik duruşu bu darbenin önüne geçti. Bunda Yalova da üzerine düşen görevi yaptı. hangi görüşten olursa olsun insanlarımız Cumhuriyet meydanına akın ederek ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, demokrasiye sahip çıktı. Ben tüm Yalova halkına teşekkür ediyorum. Bu sayede tüm dünyaya söz konusu vatan olduğunda bu milletin nasıl tek yumruk olabildiğini bir kez daha gösterdik. Tüm dünya bu milletin vatan sevgisinin sınanamayacağını bir kez daha anlamış oldu" şeklinde konuştu.