Modaseverler tarafından ilgiyle, beğeniyle takip edilen, modaya kendi çizgi ve tasarımıyla yön vermeyi ilke haline getirmiş bir firma olarak dikkat çeken Sosyete mağazası kaliteli ürünleriyle her kesime hitap ediyor.

‘Bayanlar, şıklığın ayrıcalığını yaşıyorlar’

    Sosyete mağazası ile kadınlar değişimin baştan çıkarıcı coşkusunu yaşarken, aynı zamanda şıklığın ayrıcalığını taşıyan zarafeti de yakalıyorlar.

    Giyim sektöründeki yerini, ürün kalitesine olduğu kadar estetik anlayışa da yansıtan adeta moda dünyasını yakından izleyen farklı bir bakış açısıyla, tasarlanmış kıyafetler, modanın güncel çizgilerini ürünlere yansıtan Sosyete Mağazası, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Şıklığınızı değişik konseptte uygun fiyata baştan aşağıya tamamlıyoruz’

      Özgün tasarımlar, şık, rahat, uyumlu modelleri müşterilerin mağazada görebileceklerini söyleyen Sosyete Pazarı Mağazası’nın işletmecisi Erol Korkmazoğlu, ‘Şıklığınızı değişik konseptte uygun fiyata baştan aşağıya tamamlamak için bayan giyim ürünleri ile kaliteyi uyguna giymek isteyenlere göre her şey var. Fiyat ve satış politikasıyla, Yalova halkının ve dışarıdan gelen yabancı müşterilerimizin gönlünü fethettik. Amacımız rekabet değil, seçkin müşteri ortamı yaratıp, bay ve bayanların şıklığını ön plana çıkarmaktır’ dedi.

‘50 liralık bir ürünü bizde 20–25 liraya bulmak mümkün’

    Piyasada eşdeğer kalitedeki ürünlerin çok pahalı olduğuna dikkat çeken Korkmazoğlu, ‘Bu eşdeğerdeki ürünler fiyat olarak halka hitap eden fiyatlar. 50 liralık bir ürünü bizde 20–25 liraya bulmak mümkün. Hepsi markalı ürünler. Bu işi 3–4 aydır yapıyorum. Bu işten hem biz hem de müşterilerimiz memnun. Ağırlık olarak orta gruba daha çok hitap ediyoruz. Çünkü piyasada büyük beden sıkıntısı var. Bizde bunu gördük, o yüzden daha çok orta gruba ürün getirmeye başladık’ dedi.

      ‘Kaliteli ve ucuz satışlar yapıyoruz’

    Kaliteyi ucuza sattıklarını aldıkları ürüne göre fiyatların artığını ifade eden Korkmazoğlu, ‘Uygun aldığımız giysileri uygun fiyata satıyoruz, pahalıya aldıysak karı az katarak satıyoruz. Bizim amacımız halkı memnun etmek. Hiçbir giyim mağazası bir anda büyüyemez. Belirli bir zaman geçmesi gerekir. Ama biz çok şükür mutluyuz. Bir alan bir daha alıyor. Kalitesiz ve yüksek fiyatlı değiliz. Kaliteli ve ucuz satışlar yapıyoruz. İnsanlar fiyatların uygunluğundan dolayı geliyorlar’ şeklinde konuştu.

Haber: Gamze Yüksel