Yalova Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Cevdet Yıldız, Başkan Yardımcısı Bayram Günaydın, Sportif Faaliyetler Master takım futbolcuları, Kaptan Tamer Yavuz, Yasin Fatih Can, Ömer Faruk Yumuk ve İbrahim İnce, Marmaris’te düzenlenen Master Cup 2021 Futbol Turnuvasında 16 takım arasından en centilmen seçilerek aldıkları “Centilmenlik Kupası” ile Yalova valisi Muammer Erol'u ziyaret ettiler.

Başkan Yıldız, Vali Erol’un kendilerine her konuda destek olduğunu, Covid-19 sonrası daha faydalı çalışmaları beraberce yapabilmek için görüşmelerde bulunduklarını vurgulayarak bu konudaki desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

Vali Muammer Erol da topluma faydalı hizmetlerde bulunan kişi ve kuruluşların her zaman yanlarında olacaklarını belirterek Yalova Sportif Faaliyetleri Futbol Takımının turnuvada elde ettikleri “Centilmenlik Kupasının” şampiyonluk kupası kadar değerli olduğunu belirten futbolcu ve yöneticileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Vali Erol yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, “Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.