Star AVM Yöneticileri Âdem Arda Serin ve Uğur Güzel: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan ve yürürlüğe giren ‘Sıfır Atık Yönetmeliği’, ülkede hammadde ve doğal kaynakların etkin yönetimi ile sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda atık yönetimi süreçlerinde çevre - insan sağlığının ve tüm kaynakların korunmasını hedefliyor.” dedi.

Yalova halkının tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini belirten AVM yönetimi, Star AVM’nin kurulduğu günden bu yana çevre ve insan sağlığını ön planda tutan uygulamaları hayata geçirdiğini vurguladı. Âdem Arda Serin, AVM’de attığın oluşum nedenlerinin tespit edilerek geri dönüşme nasıl kazandırılabileceği konusunda çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Tüm çalışanların sürece dâhil edildiği proje kapsamında, israfı önleyerek maliyetlerin azaltılması, çevrenin korunması, kurumun ulusal ve uluslararası platformda “çevreci” sıfatına sahip olması, daha temiz ve yaşanabilir bir ortamda çalışmak ve buna bağlı performansların artırılmasının hedeflendiği vurgulandı.

Star AVM Yönetimi genel olarak hijyen, temizlik ve çevre konusunda ne kadar hassas olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.