İl Müdürü Suat Parıldar, kadın personelleri bu özel günlerinde biraz da olsa mutlu edebilmek adına odalarında ziyaret ederek çiçek verdi. Çiçeklerini alan kadın personeller İl Müdürünün nezaketinden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler. Ardından Parıldar, Koruköy, Kadıköy ve Safran’da kadın çiftçileri ziyaret ederek Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli adına kadınlar gününü kutladı.

Suat Parıldar çiftçi kadınları ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin selamıyla geldiğini ifade ederek Bakanın: “Kendi hikâyelerinin kahramanı olan, gücüyle, mücadelesiyle ve herkese yetecek sevgisiyle geleceğin mimarı tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” yazılı mesajının bulunduğu Orkideleri kadın çiftçilere takdim etti.

Suat Parıldar ayrıca kadın çiftçilerle uzun uzun sohbet ederek üretim durumlarıyla ilgili bilgiler aldı ve tarımsal üretimin her alanında hiçbir sorumluluk ve yükten kaçmayarak üzerine düşen sorumluluğun çok daha ötesinde görevler alan ve bu görevleri layıkıyla yerine getiren kadınların daha da gelişebilmeleri ve hak ettikleri seviyelere gelmeleri konusunda Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak projeler üretip hayata geçirdiklerini ifade ederek, her zaman kendilerinin yanlarında olduklarını ifade etti.