Darbe gecesi şehit olanlar için Yasin okutuldu

Denizgören Mahallesi İş Merkezinde, akşam namazı sonrası bir araya gelen Subaşılılar; marşlar,ezgiler eşliğinde Türk bayraklarını salladı.

Kalıcı Konutlar İmamı Hacı Diner, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde Şehit olan 240 vatandaşımız için Yasin-i Şerif okudu.Subaşı halkı bu etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a Teşekkürlerini ilettiler.Subaşılıların, hep bir ağızdan eşlik ettikleri marşların ardından İmam Hatip Ortaokul Müdürü Halil Kalyoncu Hoca günün anlam ve önemiyle konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kuran-ı Kerim tilaveti öncesinde bir konuşma yapan Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; “15 Temmuz akşamı Türk milleti vatan hainlerine iyi bir şamar indirdi.

Fetullahçı Terör Örgütü, Türk milletiyle aynı maneviyatı,aynı dini duyguları hiç bir zaman paylaşmadı. Bunlar başka bir dünyada yaşıyorlar.Allah’ın izniyle bu millet o dünyaları bunların başına yıktı. Bu aziz millet,bu asil millet,sadece devletine hizmet etmeye şehadet ediyor.Devlet adamları milletinin hizmetinde, milletin önünü açmak için yola çıkarlar.Bu kişiliksiz,şahsiyetsiz hainler bu millete hizmet yerine devletimizi eline geçirmeye çalıştılar.Bu milletin Başkomutanına yan gözle bakana, 15 Temmuz akşamı da bu millet şamarı da,tokadı da attı.Allah’a emanet ediyorum sizleri’ şeklinde konuşmasını tamaladı.

Denizgören İş Merkezlerinde yapılan programda Türk Bayraları, tişörtler dağıtıldı, simit ve dondurma ikram edildi.