24 Şubat Çarşamba günü İsmet Paşa Mahallesinde bulunan bir ikametten iki adet televizyon, kamera, mikrodalga fırın ve bunların dışında çok sayıda ev eşyası çalan M. A. E. ve R. Ç. Asayiş Şube 24 Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma sonucunda Adnan Menderes Mahallesinde suçüstü yakalandılar. Hırsızların kullandığı araçta bulunan çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Daha önce iki hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıktı

Yapılan detaylı araştırmada M. A. E. isimli şahsın 29 Ağustos 2020’de İsmet Paşa Mahallesinde bulunan bir okuldan iki adet dizüstü bilgisayar ile iki adet kamera kayıt cihazının çalındığı olayın faili olduğu tespit edildi. Ayrıca 31.08.2020’de Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan bir ikametten televizyon, kamera, müzik seti ve dizüstü bilgisayarın çalındığı olayın failinin de yine M. A. E. isimli şahsın olduğu ortaya çıktı.

24.02.2021’deyakalanan M. A. E. ve R.Ç. isimli şahıslar, haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte 25.02.2021’de Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler. Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.