Yeni hizmet yerinde Süleymanbey Mahalle Muhtarı Mustafa Kandemir’i ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Muhtarımız, Belediye Meclis Salonu girişinde gönlümüzün razı olmadığı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet veriyordu. Giriş kısmında yapmış olduğumuz düzenleme sırasında muhtarlığımızın şartlarını iyileştirip, halkımızın da daha kolay ulaşabileceği yeni bir yer oluşturduk. Mahallemize ve muhtarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kandemir; “Şahsım Ve Mahalle Sakinlerim Adına Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum”

Başkan Salman’a nazik ziyareti ve yeni hizmet ofisi için teşekkür eden Süleymanbey Mahalle Muhtarı Mustafa Kandemir; “Mahallemiz, kentimizin misafir odası konumundadır. Merkezi yerde olmamız, kentimize eğelen misafirlerimizin mahallemizden geçmeleri, mahallemizi daha önemli bir konuma getiriyor. Bu zaman kadar belediye bünyesinde farklı yerlerde hizmet verdik. Fakat bundan sonra daha kurumsal, mahallemize ve vatandaşlarımıza daha yakışır, direk ulaşılan bir konuma sahip olduk. Bu nedenle bize bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Vefa Salman’a şahsım ve mahalle sakinlerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Mahallemiz bir yer kazandı. Biz olsak da olmasak da hizmet buradan verilmeye devam edecek” dedi.

Kandemir; “Alacağı Kararlar Radikal Olsa Bile Biz Her Zaman Başkanımızın Yanında Olacağız”

17 yıldır bu görevi yürüttüğünü belirten Muhtar Kandemir; “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri giderme noktasında başkanlarımız ile iyi diyalog içerisinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Başkanımız görev ilk seçildiğinde kendisine ‘Siz bize bir adım gelin, biz size beş adım sizin yanınızda olacağız’ demiştik. Bu doğrultuda şuana kadar yapılan Başkanımız tüm çalışmalarından memnunuz. Diyaloglarından memnunuz. Bize değer vermesi ve bizimle birlikte hareket etmesi biz muhtarlar için önemli. Bundan sonra hizmetler noktasında kamu menfaati taşıyan her konuda alacağı kararlar radikal olsa bile biz her zaman Başkanımızın yanında olacağız. Kendisine şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına bize böyle bir imkan sunduğu için tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.