Resmi açılışı, 5 Temmuz 2013 tarihinde, saat 14:00’de yapılacak olan, Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya, müthiş deniz manzarası, yemyeşil doğası ve teknolojiyi en mükemmel şekilde, müşteri memnuniyetine dayalı hizmet için kullanan işletme olarak Yalova’ya renk katacak. 

  Çınarcık yolu üzerinde Koru Beldesi Hürriyet Mah. No: 17/A Koru/Çınarcık mevkiinde, hizmet veren, Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya, cennetten bir parça gibi sizleri büyüleyecek, kendine hayran bırakacak bir ortama sahip bir işletme olarak dikkatleri çekiyor. 

  Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya, stres ve yorgunluğunuzu aileniz, dostalarınız ve arkadaşlarınız ile atabileceğiniz bir ortama sahip bir mekan olarak dikkat çekerken, çocuklarınıza yönelik oyun alanlarında uzman personelin eşliğinde öğretmenleriyle hizmette sınır tanımayan bir anlayışla hizmet veriyor. Oturduğunuz herhangi bir kamelyadan, kameralar aracılığıyla çocuğunuzu izleyip, rahatça yemeğinizi yiyebilir, huzurlu vakit geçirebilirsiniz.

  Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya, eğitimli ve güleryüzlü personeli, hijyenik ortamıyla, misafirlerinize unutulmaz anlara ev sahipliği yapabilecek kalitede bir mekan olarak göze çarpıyor.

  4 dönüm alan üzerine kurulu olan Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya Tesisleri, sıcacık atmosferi, seçkin ve çok çeşitli menüleriyle, lezzeti keyfe dönüştürüp, harika bir şekilde vakit geçirilebilinecek bir işletme.

  İşletme Müdürü Zafer Acar, Gazetemiz Sorumlu Yazıişleri Müdürü Gamze Yüksel’e yaptığı açıklamada, “Ben doğma büyüme Yalovalıyım. 26 yıldır Amerika’daydım. Yalova'nın gelişmesi, ciddi bir dönüşüme tabi olması, şehrin modernleşmesi çok önemli. Bu işletmede müdür olarak görev yapmaktayım. Bu yatırım, bir isteğin, hayalin gerçekleştirilmesi adına hayata geçirilen bir projedir. Yalova’ya zenginlik katmak istedik. Kalitemizden ödün vermeden, lezzet müdavimlerimize hizmeti en mükkemmel şekliyle verip, bu doğal güzelliğe sahip ortamı daha da çekici hale getirdik. Bu mekanda insanların memnuniyetlerini görmek, kendimize ilke edindiğimiz düşüncelerimizi uygulamak ve böygeye istitam yaratarak, katmadeğer sağlamayı hedefledik.

  Her geçen gün, daha iyiye gidiyoruz. Duyan, gören merak edip işletmemize geliyor. Mekânımızda, açık büfe kahvaltı, balık ve ızgara çeşitleri bulunuyor. Daha çok, yöresel lezzetlere ağırlık veriyoruz. Hangi memleketin neyi meşhursa, o ürünü kilometrelerce öteden getirterek, Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya’da müşterilerimize sunuyoruz. Mesela, Afyon’dan sucuk, Kars’tan bal, Karadeniz’den kavurma getiriyoruz. Yemeklerimiz usta ellerden çıkıyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmeti, enfes tatlar ve harika bir ambiyansla harmanlayan mekânımıza, sadece Yalova’dan değil, şehir dışından da birçok müdavim gelmeye başladı.

  Teknolojiyle bütünleşmiş mekanda, müşterilerimizin her türlü rahatını düşünerek hareket ediyoruz. İşletmemizde, otopark, çocuk parkı, geniş bahçemiz ve kamelyalarımız var.

Hijyen bizim için çok önemli. Temizlikle, özel temizlik şirketimiz ilgileniyor. Mutfakta yapılan yemekleri, yapılışından servisine kadar, oturduğunuz yerden ekrandan, izleyebiliyorsunuz. Kamelyada otururken, internete girebilir, tv izleyebilir, istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir istek ve talepte,  bir butona basıp, istediğiniz sipariş verebiliyorsunuz.

  Yalova’da böyle bir konsepte sahip tek işletmeyiz. İşletmemizde düğün, özel günler, toplantı eğitim, lansman ve tanıtımlar, prodüksiyon ve tv çekimleri yapılır.

  Birince sınıf turistlik bir mekanız, ama mekanımız içkisizdir. Bu işletmemizin bir prensibidir. Ramazan ayında özel menülerimiz olacak.

 Keyif ve huzur dolu bir ortamda oturmak, muhteşem lezzetleri sevdiklerinizle beraber tadmak, ölümsüz anıları paylaşmak isterseniz.

  Ayrıca, Alexandra Stan’ın ana sponsorluğunu üstlendiğiklerini de belirten Acar, ‘Alexandra Stan, 5 Temmuz’da Club Kaleye gelecek. Bizde ana sponsorluğunu üstlendik. 5 Temmuz Cuma günü saat 14:00’de, Sultan Sekisi Ocakbaşı & Kamelya’da dünyaca ünlü şarkıcıya da makanımız evsahipliği yapacak’ dedi.

Haber: Gamze Yüksel