Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Buse, Burçin, Burcu, Ceren, Doğa, Ayşegül ilk altısı ile başlayan Çiftlikköy'ün sultanları, mücadelenin ilk setini 25-13'lük skorla kazanmasını bildi.

İkinci sette, Zehra, Gülsüm gibi oyuncuların yanı sıra diğer karşılaşmalarda çok süre almamış olan tüm yedek oyuncularını da sahaya süren Çiftlikköy ekibi, bu seti de 25-11'le kazanarak karşılaşmada 2-0'lık üstünlüğü elde etti.

Son sette rakibinin direncini tamamen kıran kırmızı siyahlılar, son seti de 25-14 kazanarak maçın skorunu tayin etti, Çiftlikköy Belediyesor 3, Edirnespor 0.

Takım halinde zafer pozu verdiler

Çiftlikköy Belediyespor oyuncuları maç sonunda ise taraftarlarının yanına giderek galibiyeti kutladı. Minik taraftarın isteğini kırmayarak fotoğraf çektiren ve imza veren oyuncular, sonrasında takım halinde zafer pozu verdiler.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Alper Perihanoğlu, Edirne maçını çok rahat geçtiklerini ifade ederek, “Sporcularımız mental ve fiziksel olarak gayet fit durumdalar. Şu anda maç fazlası ile grubumuzda ikinci durumdayız. Hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Bize destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar'a ve Belediye Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.