Karşıdan karşıya geçmek isteyenlere zor anlar yaşatan, korku dolu dakikalar geçirten, tahka köprünün tamir edilmesiniisteyen Çiftlikköylüler, Belediye Başkanı Metin Dağ’ın duyarsızlığına tepkilerini gösterirlerken, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’a ise ulaşamamaktan şikayetçi olduklarını dile getiriyorlar.
 
 Bu köprüyü kim onaracak?
 Çiftlikköy ilçe sınırında ve yerleşim bölgesiyle iç içe olan tahta köprünün biran önce tamir edilmesini isteyen mahalle sakinleri, “Yıllardan beridir, bakımsızlıktan dolayı çürümeye terkedilen köprünün tahta ızgaraları kışın yağmurdan yazın güneşten dolayı yıpramıştır. Bu köprüyü, zaman zaman, mahallemizin çocukları başta olmak üzere, kumsaldaki cafeteryaya gelen birçok kişi kullanmaktadır. Özellikle bahar aylarının gelmesiyle sahil kesimine inen, genci-yaşlısı, kadını-erkeği bu köprüyü kullanıyor. Şu anki haliyle bu köprüden geçmek mümkün görünmüyor.” şeklinde konuşarak yetkilileri uyardılar.
 
Çocuklarımız tehlike altında.
 “İllaki birinin bu köprüden düşmesi, yaralanması, ölmesi mi gerekiyor?” şeklinde tepkilerini dile getiren birçok Çiftlikköylüler; “Bu ilin, bu ilçenin seçilmişleri ve atanmışları var. Ya bu köprünün girişini kapatarak geçişleri yasaklasınlar..!
 Ya da bu köprünün tadilatına biran önce başlayıp, yaz sezonunda, büyük ihtiyaca cevap verecek bu önemli görevi yerine getirsinler” şeklinde konuştular.
Haber: Ayhan Polat