Tali, “15 Temmuz günü özveriyle çalışan, kamu hizmetlerine katılarak sosyal sorumluluklarını yerine getiren diğer yandan mesleki becerilerini geliştirerek iş tecrübelerini geliştiren üniversiteli öğrenci arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


“Hiçbir güç birliğimizi bozamaz”

Kirli odaklara geçit vermeyen, o gece karanlığı aydınlığa çeviren bu aziz millet dünya demokrasi tarihine geçti diyen Tali, “Hem de demokrasi uğruna silahsız sivil mücadelenin emsalsiz örneğini sergileyerek demokrasi tarihine not düştüler. O gece gördük ki üstte gök çökmedikçe, altta yer yarılmadıkça hiçbir güç aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacak.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de, 15 Temmuz’da, vatanın her karışında bu topraklar için seve seve canlarını feda eden kahraman şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.
Bu vesileyle tüm şehitlerimize ve 15 Temmuz’da kahramanca mücadele ederek şehit düşen kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Makamları âli, mekânları cennet olsun. 15 Temmuz destanındaki kahramanlığını unutmayacağız, unutturmayacağız” diye ekledi.

Çalışanlar ise, “Çalışan motivasyonunu sağlamak sadece maaş ya da sosyal haklar yardımıyla değil, onların yanında olduğunu hissettiren, çeşitli motivasyon cümleleriyle ekibe ruhu katan yöneticilerin varlığıyla gerçekleşir. İl Kültür Ve Turizm Müdürümüz Sayın Şeref Tali ve Müdür Yardımcımız Sayın Hayrettin Ebrem'e teşekkür ederiz” dedi.