Tangürek, ‘Dilleri çözüldü maşallah. 1 aydır gezi parkıyla ilgili konuşamayanların, akıl tutulması devam ediyor. Meydanlardaki vatandaşların tepkisini bile üzerlerine almayacak kadar gözleri kararmış demekle yetineceğim.

      Gelelim Arboretum meselesine, Arboretum Ağaç Müzesi değil miydi? Orası zaten ağaç müzesiydi. Kimse depremi bahane etmesin. Yalova 10 yılda iki yerel iktidar gördü. Ağaç müzesi siyasilerin göz diktiği bir rant kapısı görülerek paraya çevrilme yoluna gidildi.

      Biz dava açtık diyorsun, Sayın Pehlivan açtığın davanın neresinde duruyorsun şu anda? Hükümet sensin, yerel iktidar da sen oldun. Satış yapılmasın diye dava açılamayacağından yine satışı bozmak için dava açtın. Bu dava da satılması diye değil miydi? Açtığın davada samimi isen devamını getirirdin. AK Parti’yi aklamaya çalışan beyanatları bu halk yenmez artık. İl genel meclisinden 25.000’lik tadilat yetkisi Bakanlığa devredilmeseydi ne yapacaktınız. Hepsinin ucu dönüp dolaşıp AK Parti’ye ve mevcut belediye başkanınıza geliyor’ dedi.

         Tangürek, ‘Belediye başkanı kentin önünü açacak turizmden bahsediyor. Bakanlıkta plan özel proje alanı yapılıyor. Halkı aptal yerine koymayın. Yalova’nın önünü açacak turizm hikaye. Hep beraber buradayız, göreceğiz Yalova’nın önünü açacak Turizm yatırımını.

      Kaldı ki, Residans değil otel bile olsa, dünya ‘da hangi otel bir kentin önünü açmış, saçmalamayın arkadaşlar. Ürgüp, Göreme, Pamukkale, Ağrı Dağı, Kaçkarlar, Kaş vesaire hangisinde turizm bir otel sayesinde patlamış. Hepsinin turist çekmesinin kendine has nedeni var. Rant meselesinin üstünü turizm patlamasıyla çözmek isteyenleri halk 2014 de çözecek göreceksiniz.

      Son sözüm Sayın Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’a olacak. Sayın Grup Başkanvekilimize sarf ettiği çirkin sözlerden ötürü kınıyorum. Bir insanın ahlaksız ilişkiler uzmanı olduğunu anlayabilmek için, kendisinin bu konuda daha büyük bir uzman olması lazım’dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel