Lezzetine layık bir işletme oluşturmayı hedefleyen Tadım Tantuni, yemeklerinin tazeliğinden ve lezzetinden, sunulan hizmetin güvenilirliğinden kuşku duymadan, artık tercih edebileceğiniz bir mekân…

     Tadım Tantuni’nin ortaklarından olan Muhammer Yılmaz, ‘Kemal Yılmaz, Yener Yılmaz ile ortağız. Aile şirketiyiz. İşletmemizde 4 kişi çalışıyor. 5 yıllık bir tecrübeye dayanarak, deneyimli kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışı ile Çınarçık’ta öncü bir işletme olmaya çalışacağız. Müşterilerimize parmak ısırtan tat vermekle beraber, kalitemizi ve müşteri kitlemizi her zaman yüksek seviyede tutacağız. Tantuni’nin gerçek lezzetini, müşterilerimize sunmak amacıyla yoğun bir çaba sarf ettik. Tantunimizi bir kez tadanlar Tadım Tantuni’nin farkını anlayacak’ dedi.

    Tantuni’nin Çınarçıklılar tarafından kısa sürede beğenildiğini söyleyen Kemal Yılmaz, ‘İşyerimizi yeni açmamıza rağmen ilgi oldukça iyi. Temiz ve kaliteli servis yapıyoruz. Kullandığımız eti de özenle seçiyoruz. Gece 02.00’e kadar işletmemiz açık. Ev ve işyerine özel servis hizmeti sunuyoruz’ dedi.

      Çınarçık’ta, damak tadı arayanların adresi olarak en kaliteli hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden, Muhammer Yılmaz, ‘Gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağız. İşimizi doğru, hijyenik ve enfes tadlarla bir araya getirerek ve kalitemizden ödün vermeden sürdüreceğiz. Menümüz; et tantuni, tavuk tantuni, mantı, işkembe, ezogelin, gözleme, menemen, çiğköfte, mercimek çorba ve kahvaltıdan oluşmaktadır. Tadım Tantuni, sürekli kendini yenileyerek, tadına doyamayacağınız, hizmet vermeye devam edecektir. Hizmet anlayışında müşteri memnuniyeti en önemli ilkemizdir. Parmağınızı bile yiyebileceğiniz dereceye ulaşan Tantunimiz, lezzeti ile damağınızda unutamayacağınız bir tat bırakacağız. Artık Tantuni denilince, akla Tadım Tantuni gelecek’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel